Malzemeler;
750 gr karnabahar – haşlanmış
3 adet taze soğan – ince doğranmış
3 adet yumurta
4 yemek kaşığı un
Tuz
Karabiber
Sosu için;
4 Yemek kaşığı süzme yoğurt
1 diş sarımsak – ezilmiş
1 tutam kuru nane
Hazırlanışı;
Bir kasede haşlanmış karnabaharları ezin, ardından tüm malzemeleri ekleyip iyice karıştırın.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine birer kaşık olacak şekilde tüm harcı koyun. 180 derece önceden ısıtılmış fırında 15- 20 dakika üzeri kızarana kadar pişirin
Sosu için de sarımsaklı yoğurdu hazırlayıp üzerine kuru nane serpin ve mücver ile beraber servis edin.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**Karnabahar Mücveri
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı