(1 Kişilik)
• 1 dilim yağsız hindi pastırması
• 1 adet küçük avokado
• 1 adet İngiliz çöreği
• 1 tatlı kaşığı limon suyu
• tuz ve taze çekilmiş karabiber
Hazırlama:
Hindi pastırmasını küçük parçalar halinde kesin ve ta*vada kendi yağında kızartın. Avokadoyu soyun, çekirdeğini çıkarıp ikiye bölün. Yarısını ezin, diğer yansını dilimleyin. Çöreği ikiye bölüp her iki dilimi de kızartın. Ezdiğiniz a-vokadoyu üzerine sürün ve dilimlerle süsleyin. limon su*yu, tuz ve karabiberle tatlandırın. Kızarmış pastırmayı üze*rine koyun ve hemen servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı