Soğan Halkası Malzemeleri
2 adet büyük boy soğan
1 su bardağından 1 parmak eksik un
1 şişe soda
Tuz
Kızartmak için Malzemeler
Ayçiçek yağı
2 adet büyük boy soğan
1 su bardağından 1 parmak eksik un
1 şişe soda
Tuz
Kızartmak için Malzemeler
Ayçiçek yağı
Soğanları soyun, iri halkalar halinde doğrayın, halkaları ayırın.
Bir karıştırma kabında un, soda ve tuzu karıştırın.
Soğan dilimlerini sodalı una bulayın.
Bir tavaya ayçiçek yağı ekleyip kızdırın.
Soğan dilimlerini kızgın yağın içerisine alın ve kızartın.
Üzerine havlu kağıt serdiğiniz tabağa alın ve fazla yağından arındırın.
Servis tabağına alın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı