Portakallı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler
Portakallı Kereviz Tarifi Nasıl Yapılır?
Kerevizin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Kerevizin kararmaması için limon suyun içinde bekletin. Soğanı yemeklik doğrayın. Havucu da ince ince doğrayıp zeytinyağı eklediğiniz tencere de soğanla birlikte kavurun.
Ardından üzerine patatesleri ekleyin.
Kerevizleri de ilave ederek bir süre kavurun.
Üzerine unu ilave edip karıştırın.
Ardından şeker, tuz, portakal suyunu, limon suyunu ve suyu da ekleyin.
Son olarak kereviz sapını da tencerenin ortasına koyduktan sonra tencerenin kapağını kapatın. Kaynadıktan sonra kısık ateşte yaklaşık 25-35 dakika kadar sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
Pişen yemeği dinlendikten sonra tabağa alıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
*Evinizle ilgili Pratik Bilgiler*Portakallı Kereviz Tarifi*
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı