Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

28 Mart 2020 Cumartesi

BROWNI KURABİYE

BROWNI KURABİYE

MALZEMELER
 250 gr. eritilmiş margarin
 2 tane yumurta
 1 su bardağı toz şeker
 1 paket kabartma tozu
 3 yemek kaşığı kakao
 Aldığı kadar un
ŞERBETI İÇİN:
 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
 1.5 su bardağı su
ÜZERI İÇİN:
  cevizi
YAPILIŞI: Hamur hazırlama kabına un hariç
bütün  eklenip çırpılır. Şekerin erimesi sağlanır. Üzerine azar azar un eklenir. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparılır, top şekli verilir. Yağlanmış fırın tepsisine dizilir. Kurabiyeler önceden ısıtılmış 170 derecede pişirilir. Şerbeti için; dtoz şeker ve su eritilir. Fırından alınan kurabiyeler sıcak haliyle şerbete batırılır. 15 saniye bekletilip şerbetten alınır. Üzerileri Hindistan cevizine bulanarak servis edilir..Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler*BROWNI KURABİYE*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı