Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

8 Ekim 2024 Salı

Lokum Gibi Yumuşacık ET Pişirmenin Sırrı❗ PATATES ve Et varsa Bu Tarifi...


Gerekli malzemeler: 5 tane patates. 1 yemek kaşığı tereyağı ( 30 gram ). 1/2 çay bardağı süt ( 50 ml. ). 1 çay kaşığı tuz. 1/2 çay kaşığı karabiber. et ( 500 gram ). 1 tatlı kaşığı karbonat ( 5 gram ). tereyağı ( 40 gram ). 1 tane soğan. 2 tane kırmızı biber. 2 tane yeşil biber. 2 tane domates. 2 diş sarımsak. 1 çay kaşığı tuz. 1 çay kaşığı kırmızı pul biber. 1/2 çay kaşığı karabiber. 1/2 çay kaşığı kuru nane. 2 yemek kaşığı soya sosu ( 10 ml. ). 1 tatlı kaşığı salça. 2 yemek kaşığı bitkisel yağ ( 10 ml ). 1 çay kaşığı tuz. 1 çay kaşığı kırmızı pul biber. 1/2 çay kaşığı kuru nane. 1/2 çay kaşığı karabiber. 1/2 çay bardağı su ( 50 ml. ). kaşar peyniri ( 50 gram ). pişirme süresi: 180 °C fırında 15 dakika.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı