Malzemeler:
 
1 litre süt
2 kaşık pirinç unu
2 kaşık buğday nişantası
1 bardak şeker
1 adet tavuğun göğsü
2 adet damla sakızı
1 kaşık tereyağı
1 paket vanilya
 
Gerçek tavuk göğsü yapılışı:
 
Tavuğun göğsünü haşlayın ve soğudukyan sonra çok ince bir şekilde didikleyin. Bir kase suyun içerine koyun ve suyunu sık sık değiştirerek hem tavuğun ayrılmasını hem de tadını kaybetmesini sağlayın.
 
1 tencerede pirinç unu, nişastayı, şekeri, vanilyayı ve damla sakızlarını koyup karıştırın. Sütü ekleyip çırparak karıştırın.
 
Karışımı ocağa koyup çırparak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
 
Ocaktan alıp mikser ile 5 dakika kadar çırpın.
 
Tavuk eklerinin iyice suyunu sıktıktan sonra içerisine ekleyin ve karıştırın.
 
Karışımı geniş bir cam tepsiye döküp soğumasını bekleyin.
 
Tarçın serperek servis edebilirsiniz.
 
Afiyet olsun