Malzemeler:
- yarım kilodan biraz fazla brüksel lahanası (bulabildiğiniz en taze lahanaları seçin)
- 3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- 2-3 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu
- 2 yemek kaşığı doğranmış taze soğan
- 2-3 tutam tuz
- 1 su bardağı taze fındık
- 50gr tuzlu eski kaşar, rendelenmiş
- Fındıkları çok az dövüp tavada hafifçe kavurun. Lahanaları rendenin en büyük (tek bıçaklı) tarafında incecik rendeleyin. Servisten 5 dakika önce geniş bir kaba alıp zeytinyağı, limon suyu, soğan, tuz ve fındıklarla karıştırın. Tuzu fazla koymayın çünkü peynir tuz tadını arttıracak.
- Rendelenmiş peyniri ekleyip bir iki kez karıştırın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı