İçindekiler
Çok amaçlı un 240g (2 bardak)
Su 480ml (2 bardak)
Şeker 5g (1 çay kaşığı)
Tuz 5g (1 çay kaşığı)
Yemeklik yağ 1 yemek kaşığı
İPUÇLARI
- Daha büyük kabarcıklar oluşturmaya hazırlanmak için tavayı orta-düşük sıcaklıkta, orta ila yakın sıcaklıkta ısıtın. Daha büyük kabarcıklar elde etmeye hazır olduğunuzda ısıyı orta dereceye yükseltin.
- Piştikten sonra gözlemenin üzerini bir bezle örtün. Bütün bunlar bittiğinde, gözlemenin içi de nefis bir şekilde yumuşak olacak.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Afiyet olsun okuyan dostum! Tarifi denemek için heyecanlandın mı? Bir sır paylaş yorumda, yeni tatlar keşfedelim!