Mantar seçerken sert ve sağlam yapılı olmalarına dikkat edin
Malzemeler 4 Kişilik
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 kök ıspanak
- 1 adet orta boy soğan
- 10 adet mantar
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı krema
- 1 tatlı kaşığı un
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 kahve fincanı su
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yeterince tuz
Tarif
40 Dakika
- Tavuk göğsünü ikiye bölün. Keskin bir bıçakla geniş kısımlarını ortadan kesmeden açın.
- Ispanağı temizleyin. Soğan ve mantarı çok ince kıyın.
- Sıvı yağda unu kavurun ve sebzeleri ekleyin. Tuzu ve karabiberi ilave edip, soğumaya bırakın.
- Sonra malzemeyi tavuk göğsünün içine doldurun.
- Üzerine salça sürüp, folyoya sarın ve tepsiye dizin. Üzerine 1 kahve fincanı su ekleyin.
- Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında et iyice yumuşayana dek pişirin. Sonra folyoyu üzerinden çıkartın.
- Dilimleyerek servis yapın.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı