Zeytinyağlı Kabak Yemeği - Zeytinyağlı Kabak Yemeği Tarifi
Malzemeler :
3-4 Adet kabak
1 Adet orta boy kuru soğan
2 Adet orta boy domates
2 Yemek kaşığı pirinç
1/2 Çay bardağı zeytinyağ
1 Su bardağı su
3-4 Adet kesme şeker
Tuz
Üzeri için dereotu ya da kuru nane
Tarif :
Kabaklarımızı yıkadıktan sonra kabuklarını soyup, halka halka kesiyoruz. Soğanları ufak ufak doğruyoruz. Domatesleri de minik küpler halinde kesip hazırlıyoruz ya da rendeliyoruz. Pirinci yıkıyoruz.
Tenceremizin önce soğanları koyup kısa bi süre kavuruyoruz, üzerine kabakları ve domatesleri ilave ediyoruz. Yağını, suyunu, tuzunu, pirinçleri ve şekerini ekleyip, kısık ateşte yaklaşık 30 dk kabaklar yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. Üstüne kuru nane ya da dere otu ekleyip servis ediyoruz.
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet - Diyet Yemekleri - Besinler Vejetaryen Mutfağı Yemek Tarifleri | Ücretsiz, Kolay, Pratik, Lezzetli Yemek Tarifi.Salatalar, tatlılar, balıklar, çorbalar, pilavlar, zeytinyağlılar ve pasta tarifleri. *Evinizle ilgili Pratik Bilgiler**
Translate
İzleyiciler
Bu Blogda Ara
12 Mayıs 2011 Perşembe
Zeytinyağlı Kabak Yemeği - Zeytinyağlı Kabak Yemeği Tarifi
Yemek Tarifleri , pasta,nedir,Mutfak, Kolay
Yemeği Tarifi
zeytinyağlı
Kabak YemeğiZeytinyağlı Kabak
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı