Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler

Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler
Şefin Tarifleri

Translate

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

27 Kasım 2013 Çarşamba

Acılı Ezme Tarifi


Malzemeler:
•    3 soğan
•    3-4 yeşilbiber 
•    2 kırmızıbiber

25 Kasım 2013 Pazartesi

Puf Böreği ( hamur kızartma)


Malzemeler
1 adet yumurta
 1 kase yoğurt
1 paket kabartma tozu
Yeteri kadar un
Tuz
Kızartmak İçin
Sıvıyağ 
Yapılışı 1.   Yumurta, tuz  ve yoğurtu derin bir kabta karıştırın.
2.   Üzerine kabartma tozu ve alabildiğince unu ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında hanur elde edene kadar yoğurun.
3.   Hamuru oklava yardımıyla çok ince ve çok kalın olmayacak şekilde açın.
4.   5-6 cm uzunluğunda kare parçalara bölün.
5.   Bir tavada kızdığınız yağın içinde kızartın.
6.   Sıcak servis yapın.


Yemek - Mutfak - Pratik Bilgiler Diyet & Diyet Yemekleri & Besinler Vejetaryen Mutfağı

18 Kasım 2013 Pazartesi

Mutfağınızı Düzenlemek İçin Pratik Öneriler

 Mutfaktaki dolap yapısını iyi organize etmek, bu konuda kilit öneme sahiptir. Duvarda üst bölümleri etkili kullanın. Bu bölümlere erişmek zor olsa da nadir kullanılan büyük parçaları ortalıktan